Sunday, November 27, 2016

Tigla metalica si tigla ceramica: avantaje si dezavantaje


Atunci cnd trebuie să iti schimbi acoperisul sau sa il repari poate ivi o dilema in ceea ce priveste materialul de acoperis. Tigla ceramica sau tigla metalica? Cum poti decide ce sa alegi? Care sunt avantajele ?Pentru a raspunde acestor intrebari vom analiza fiecare varianta din mai multe puncte de vedere:

Cost
Rezistenta pe termen lung
Aspect
Dificultatea manoperei
Avantajele tiglei metalice: 
Greutate foarte scazută
Rezistenta indelungata
Aspect placut si varietate mare de culori
Pret scazut
Usor de montat
Tigla metalica este usoara (aproximativ 4,5 kg/mp) si datorita unui sistem eficient de prindere, poate fi montata pe sarpante cu capacitati portante mai mici, in acest fel contribuind substantial la diminuarea costurilor cu structura de rezistenta. Fixarea este realizata cu suruburi autofiletante pe structura de sipci și contrasipci din lemn, rezultand o invelitoare cu un grad ridicat de etanseitate. Durata lor de viata poate depasi 60 de ani.
Acest tip de invelitoare este fabricat din otel zincat la cald si protejata pe ambele fete contra coroziunii cu un sistem multistrat care ajuta mult si la mentinerea in timp a culorii acoperisului casei. Unele dintre accesoriile indispensabile montarii invelitorii sunt: coamele profilate, pazia si garnitura de streasina, pazia fronton, coturile, garnitura de coama, parazapezile etc.
Firma noastra va pune la dispozitie sfaturi legate de tigla metalica pe toata zona Iasi.


0 comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 kite | All Rights Reserved. Design By Templateclue - Published By Gooyaabi Templates